Woningbouw
Appartementen
Villa's
Utiliteit
Stedebouw
 

Kloet & Van de Merwe Architekten

Kloet & Van de Merwe Architekten is opgericht in 1986. Heldere vormgeving in zowel in de plattegrondopbouw en detaillering als in de stedebouw en werken binnen het beschikbare budget vormen onze kwaliteitsuitgangspunten. Tijdloos bouwen en op de situatie ontworpen plannen, zijn andere kenmerken van Kloet & Van de Merwe Architekten.

We hebben veel ervaring met milieuvriendelijk bouwen en het toepassen van alternatieve energie. Als breed-werkend architektenbureau hebben we vaste externe relaties met constructeurs, bestekschrijvers, begrotingsbureau's, perspektieftekenaars, bouwkundig uitwerkingsbureau's, bouwfysisch adviseurs en maquettebouwers.

Onze architectuur kent meerdere stijlen. De bekendste stijl hebben wij in 1987 in het leven geroepen en hergedefiniëerd met het ontwerp van een plan in Voorburg: 'De nieuwe Haagsche School'. Zoals uit deze website blijkt zijn wij in staat de plannen eigentijds vorm te geven en een passende uitwerking van de stedebouwkundige context te bereiken. Zo zorgen architektuur en stedebouw voor een woonomgeving waar het prettig verblijven is.

Neem voor meer informatie contact met ons op.